in

Zwerfhond beschermt zijn zwangere maatje totdat hulp komt

In tijden van nood leer je je echte vrienden kennen, wordt veel gezegd. Gelukkig kon deze zwangere zwerfhond op een echte vriend rekenen!

Aan de kant van de weg lag een Duitse herder, Marley, te wachten op hulp. Aan haar zijde beschermde een pluizige rode hond, Murphy, zijn maatje.

De uren gingen voorbij en auto’s raasden langs, maar geen enkele automobilist stopte om te kijken wat er aan de hand was.

Totdat eindelijk iemand stopte…

Faith Easdale is een vrijwilliger bij het Dream Fetchers: Project Rescue. Ze kregen een telefoontje dat Marley aan de kant van de weg lag, vertelde ze aan The Dodo.

Lees ook  Man met volle onderbroek vlucht met 240 km/u voor politie

Toen ze eenmaal ter plekke kwamen zagen ze dat de situatie heel ernstig was. Het was niet zeker of de viervoeter en haar pups het zouden redden.

Haar beschermer, de zwerfhond Murphy, week nooit van haar zijde. Hij weigerde haar alleen te laten!

Marley werd met spoed naar een dierenkliniek gebracht, waar een röntgenfoto liet zien dat ze verschillende gebroken botten had. Maar, ook een hele speciale verrassing!

Het teefje was zwanger van elf puppy’s!

Lees ook  11 dingen die je zou kunnen stelen wanneer je dronken bent

Haar beste vriend liet haar geen moment alleen. Echter, langzaam maar zeker werd het Murphy duidelijk dat ze in goed handen was.

Het duurde twee jaar, maar met de hulp van haar pleegmoeder en talloze dierenartsen en vrijwilligers is Marley compleet hersteld!

“Marley is net zo lief en mooi als de dag dat we haar thuis brachten,” schreven haar adoptanten op Facebook. “Ze speelt alsof ze nooit een bot heeft gebroken.”

Haar pups zijn inmiddels opgegroeid en hebben, net zoals Marley en Murphy, een liefdevol gezin gevonden waar ze heel goed worden verzorgd!

Hoe gevaarlijk is (overmatig) gebruik van antibiotica?

Moeder deelt video waarop zoon in elkaar geslagen wordt door ene Gianni uit Assen